EBA canlı ders programı açma sırasında DLL hatası alıyorsanız, DLL hatasını nasıl gidereceğinizi sayfadan öğrenebilirsiniz. EBA programını çalıştırdığınızda bir DLL dosyası ya da birden fazla DLL dosyasında DLL hata uyarısı alabilirsiniz.
Bu DLL dosyası ağırlıklı api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll dosyası, vcruntime140.dll ve msvcp140.dll dosyasında karşınıza çıkar, farklı bir DLL dosyasında da çıkabilmektedir. EBA DLL hatalarını çözmek için yapmanız gereken uyarı aldığınız DLL dosyasını işletim sisteminizin bit sürümüne göre indirmeli ve Windows sistem klasörüne doğru bir şekilde yüklemelisiniz.

Sitede EBA uygulamasında hata alabileceğiniz tüm DLL dosyaları bulunmaktadır. Hata aldığınız DLL dosyasını arama kutusuna kullanarak sitede bulabilirsiniz. Her DLL için sitede DLL indirme seçenekleri ve DLL yükleme işlemi detayları ile birlikte verilmiştir.
Kısaca EBA çalıştırmak isterken DLL hatası almanızın nedeni, DLL dosyasının bilgisayarda olmamasından, bozulmuş ya da hasar görmüş olmasından kaynaklanmaktadır. Uyarı aldığınız DLL hatasını düzeltmeniz için DLL dosyasını indirerek sayfada anlatıldığı şekilde bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir.
DLL ile ilgili sorularınızı sitede ilgili DLL sayfasının altında bulunan “DLL Destek Merkezi” alanını kullanarak sorabilirsiniz. DLL yükleme detayları için alt tarafta bulunan yardım sayfalarını da okumanızı tavsiye ediyoruz.
- DLL Nereye (Atılır) Yüklenir?
- Windows Sürümüm 32 Bit mi, Yoksa 64 Bit mi?
- DLL Dosyasını Sistem Klasörüne Kopyalarken Dikkat Edilmesi Gerekenler?
- Windows Sistem (System32-SysWOW64) Klasörü Ne İşe Yarar?
- Sitede Aynı Sayfada DLL Birden Fazla Hangisini İndirmeliyim?
Merhabalar EBA’da canlı derslere katılırken MSVCP140.dll hatası geliyor. Acil çözümünü istiyorum çünkü derslere katılamıyorum.
Selam Demet Hanım, hangi DLL dosyasını uyarı alıyorsanız o DLL dosyasını indirerek sayfada anlatılanları yapınız. Bu yazdığımız cevap sayfada detaylı anlatılmıştır.
Demet Windows içerisinde Windowsun 32 bit de System32 yazıyor oraya yükle, Windowsun 64 bit ise SysWOW64 ve yine System32 yükle ben öyle yaptım düzeliyor.
EBA canlı derse giremiyoruz. Bunun için ney yapmalıyım? Hatası ise giriş noktası bulunmadı dll hatasıdır.
Selam Mustafa Bey, EBA uygulamasını çalıştırdığınızda hangi DLL dosyası için giriş noktası bulunmadı hatası alıyorsanız o DLL dosyasını siteden indirerek sayfada anlatıldığı şekilde bilgisayarınıza yükleyiniz.
EBA calı dersi açamıyoruz dll hatası veriyor.
Selam Nejlanur Hanım, sayfada EBA DLL uyarısı verdiğinde yapılması gerekenler anlatılmıştır.
EBA canlı sitesine girmek istiyorum ancak msvcp140.dll hatası veriyor ne yapmalıyım?
Selam Serhat Bey, sitede msvcp140.dll sayfasına giderek sayfada anlatılan işlemleri yaptığınız düzelecektir. Sayfada bulunan işlemler basittir dikkatli yapmanız yeterli olacaktır.
DLL yükleme işlemi sırasında nelere dikkat edilmeli DLL nasıl yüklenmeli hakkında detaylı bilgi için size siteden önceden hazırlanmış olan yardım dokümanlarını okumanızı öneririz. Bu yardım dokümanları size DLL ve DLL yükleme hakkında detaylı bilgi vererek ilerleyen zamanda daha rahat çözmenize yardımcı olacak yardım dokümanlarıdır.
* DLL Nereye (Atılır) Yüklenir?
* DLL Dosyasını Sistem Klasörüne Kopyalarken Dikkat Edilmesi Gerekenler?
* DLL Nedir?