Dinamik Bağlantı Kitaplığında Bulunamadı Ne Demek, Nasıl Giderilir? Detaylı — 245 Soru, Çözüm ve Yorumlar (Sayfa 5)

  1. avatar Fatih Emir
    #1358 |

    Merhaba ben steam üzerinde satın aldğım hoi4 oyununu indirdim birkaç dll eksik dedi onları bu siteden indirdim sonra indirmediklerim arasında olan tbb.dll üzerinde şu hatayı vermeye başladı _stardup giriş yordam dosyası sonra oyunun klasörünün olduğu yol ve tbb.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası veriyor lütfen yardım edin

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Fatih Emir yanıtlandı
      #1359 |

      Merhaba Fatih Bey, sitede bulunan tbb.dll sayfasına giderek sayfada anlatılanları uygulayınız. Bu şekilde tbb.dll sorununuz kalkacak ve oyun açılacaktır. Tekrar sorun yaşarsanız ilgili DLL (tbb.dll) sayfasından dönüş yapabilirsiniz.

      Yorum faydalı mı?
  2. avatar Ayça Alpan
    #1356 |

    Merhaba, bir oyun çalıştırmaya çalışıyorum. Benden birkaç tane eksik dllyi yüklememi istedi onları sizin yönlendirdiğiniz gibi hem 32ye hem 64e yükledim hem de oyun dosyasının içine attım garantiye alabilmek için : ) Şimdi ise “abort yordam giriş noktası, C:\Windows\SYSTEM32\VCRUNTIME140.dll” dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.” hatası veriyor. Onu system32 dosyasından silmem mi gerekiyor yani ne yapacağım?
    Eklediğim dlller:
    api-ms-win-crt-convert-|1-1-0.dll
    ” ” environment
    ” ” filesystem
    ” ” heap
    ” ” locale
    ” ” math
    ” ” multibyte
    ” ” runtime
    ” ” stdio
    ” ” string
    ” ” time
    ” ” utility
    Yardım edebilir misiniz?

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Ayça Alpan yanıtlandı
      #1357 |

      Ayça Hanım Merhaba, VCRUNTIME140.dll dosyasını siteden VCRUNTIME140.dll indir sayfasından indirerek aynı şekilde işlemi yapın. Üstüne yazmak istediğinizi size soracaktır. Üstüne yazarak DLL dosyasını yenileyiniz bu şekilde sorununuz çözülecektir.

      Yorum faydalı mı?
  3. avatar Sercan
    #1354 |

    Merhaba, “_initialize_onexit_table yordam giriş noktası, C:\Windows\SYSTEM32\CONCRT140.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.” hatası alıyorum.Dll dsyalarını system32 ve systewow64’e attım ancak hala aynı hatayı alıyorum.Ne yapmalıyım ?

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Sercan yanıtlandı
      #1355 |

      Sercan Bey merhaba bilgisayara yönetici olarak giriş yapmanız gerekli eğer bilgisayarda yönetici olarak giriş yaptıysanız bilgisayarınızda bulunan güvenlik programlarından birisi engelliyor olabilir. Geçici olarak güvenlik duvarını ve virüs programını kapatınız.

      CONCRT140.dll dosyasını tekrar yükleyiniz ve bilgisayarınızı kapatarak yüklediğiniz DLL dosyasının var olduğuna emin olunuz. Muhtemelen virüs programı engelliyordur. İşlemleri yaptıktan sonra kapattığınız programları bilgisayar güvenliğiniz için tekrar açmayı unutmayınız.

      Nedeni ise DLL dosyaları sistem dosyaları olduğundan virüs ve güvenlik programları direk uyarı yapmaksınız silebiliyor. Bunları deneyiniz sorun yaşarsanız tekrar bize yazabilirsiniz.

      Yorum faydalı mı?
  4. avatar Muhammet
    #1352 |

    merhabalar USER32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alıyorum ve dediniz gibi eksik dll dosyasını indirdim fakat zaten bende yukluymuş bozuktur diye değiştirdim dosyayı ama gende aynı hatayı birde yanında şu hatayı alıyorum aynı uygulamadan 0xc00007b hatası yardımcı olursanız sevinirim

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Muhammet yanıtlandı
      #1353 |

      Muhammed Bey merhaba, ilk olarak hata adını yanlış yazıyorsunuz 0xc000007b hatasıdır. Arama yoluyla bulmanızda yanlış yazdığınızdan bulamazsının o sebepten düzeltik. Yapacağınız işlem sitede yardım kategorisinde “DLL 0xc000007b Hatası Alanlar” sayfasına giderek orada yazılı olan işlemleri yapınız.

      DLL dosyasını yüklediyseniz o şekilde burakınız ve sayfada ki işlemi yapınız. Sorun tekrarlarsa, tekrar detayları ile dönüş yapınız.

      Yorum faydalı mı?
  5. avatar Cengiz Kağan Demirbaş
    #1351 |

    dediğiniz her şeyi harfi harfine uyguladım fakat klasöre atınca da bu sefer klasör içinde steamclient64.dll bağlantısı kurulamadı hatası alıyorum ve tekrar ediyoyum her şeyi denedim sildim güvenlik duvarını kapatıp tekrar yükledim bütün gerekli yerlere attım fakat hala aynı sorun devam ediyor lütfen yardım edin çok acil

    Yorum faydalı mı?
  6. avatar Talha
    #1347 |

    Merhaba. Dll hatası alıyordum siteden anlattıklarınızı uyguladım fakat bu sefer de
    _All_set_stream_volume@8 yordam giriş noktası, G:/gta-vc.exe dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. şeklinde bir hata alıyorum. biraz eskilere gidip eğlenmek istedim fakat burnumdan geldi yardımcı olursanız çok sevinirim. kolay gelsin.

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ talha yanıtlandı
      #1348 |

      Merhaba Talha Bey, siz DLL uyarısını hangi DLL dosyasında almıştınız yazabilir misiniz?

      Muhtemelen mss32.dll dosyasından bahsediyorsunuz. Eğer bu DLL dosyasında ise mss32.dll indir sayfasına giderek sistem klasörün içerisine DLL dosyasını yükleyiniz, çalışmazsa oyun klasörün içerisine yükleyiniz düzelecektir. Eğer farklı bir DLL dosyasında ise DLL adını yazınız?

      Yorum faydalı mı?
  7. avatar Sadettin
    #1345 |

    Merhabalar ucrtbase_strtoui64 yordam giriş noktası, api-ms-win-convert-l1-1-0.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alıyorum PES 2019 DEMO oynıcaktım da lütfen yardım edin ya.

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Sadettin yanıtlandı
      #1346 |

      Sadettin Bey, ilk olarak kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız. Siz bu hatayı bilgisayarınızda api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll dosyası eksikliğinden veya bozuk olmasından alıyorsunuz.

      DLL hizmet merkezinde alanında siz api-ms-win-convert-l1-1-0.dll olarak yazmışınız bu yazım yanlış doğrusu üst tarafta yazdığımız gibi api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll olmalı. Bu önemli düzeltmeden sonra yapmanız gerekenler neler verelim.

      api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll İndir sayfasına gidiniz ve sayfada işletim sisteminize göre DLL dosyasını indirerek bilgisayarınıza uygulayınız. api-ms-win-crt-convert-l1-1-0.dll sayfasında yazılanlar aynen sırası ile yapmanız gerekmektedir, dikkatli olarak yapınız.

      DLL Dosyasını Sistem Klasörüne Kopyalarken Dikkat Edilmesi Gerekenler? yardım konusunu da okumanızda DLL yüklemesini doğru bir şekilde yapabilmeniz için önermekteyiz.

      Bu işlemleri yaptıktan sonra oyun için dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı uyarısı kalkacaktır. Tekrar iyi bayramlar.

      Yorum faydalı mı?
      1. avatar Acil ↓ Editör yanıtlandı
        #1349 |

        ACİL YARDIM ucrtbase.abort yordam girişi noktası, api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. HATASI LAZIM İTUNES LAZIM OKULLA İLGİLİ YARDIM 1 SAAT İÇİNDE YAPMAM LAZIM

        Yorum faydalı mı?
        1. avatar Editör ↓ ACİL yanıtlandı
          #1350 |

          Sitede arama yaparak hatanın çözümü bulabilirdiniz. Muhtemelen buldunuz veya tekrar dönüş yapmadınız. Bulamadıysanız site içerisinde İtunes için api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll Hatasını Düzeltme yardım sayfasına giderek nasıl hatayı düzelteceğinizi görebilirsiniz.

          Yorum faydalı mı?
  8. avatar Batuhan
    #1343 |

    Merhabalar bi kaç gün önce Company Of Heroes denen bi oyun yükledim bilgisayarıma. Ama Oyunun içindeki biri multiplayer 4 exe’de çalıştırdığım zaman “xxxxxx yordam giriş noktası xxx.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı” her biri ayrı dll ile hata veriyor.

    Bu hatalardan önce 6-7 tane eksik dll yükledim çünkü exe o dll’yi istiyordu ama daha sonra bahsettiği dll’leri yüklememe rağmen böyle hatalar alıyorum. Ve dinamik bağlantı kitaplığında bulamadığı bütün dll’ler bende yüklü hatta bu dll’ler oyunun olduğu klasöre kadar attım lütfen yardımcı olun.

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Batuhan yanıtlandı
      #1344 |

      Batuhan Bey, sorununuz birden fazla DLL hatası olduğunu anladık. Burada sorunuzu genel olarak sormuşunuz ve hangi DLL dosyası veya DLL dosyaları olduğu hakkında hiçbir bilgi vermemişiniz. Bu durumda size sadece tavsiyemiz Windows güncellemesi yapmanız olacaktır.

      Windows güncellemeleri ile eksik olan birçok DLL dosyasını bilgisayarınıza yüklemiş olursunuz. Sorunuzu sorarken sizlerden ricamız biz sizin sistemi buradan göremediğimiz için anlayacağımız şekilde detaylı olarak DLL dosya adı, işletim sistemi ve yapılan işlemler sonucunda karşılaşılanlar neler olduğunu yazarsanız bizler anlayarak sizlere yardımcı olabiliriz.

      Xxx gibi bilinmeyen bir şeye cevap vermek kullanıcıyı doğru bir şekilde yönlendirmek kesinlikle mümkün değildir. Sorulara gün içerisinde cevap vermeye özen gösteriyoruz. Siz değerli ziyaretçilerimizden sayfada da belirttiğimiz üzere genel soru sormadan, anlayacağımız şekilde bize iletmeniz olacaktır.

      Yorum faydalı mı?
  9. avatar Taylan Eren
    #1341 |

    indirdiğim gta 4 eflc tüm updaterini yaptıktan sonra şu şekil bir hata ile karşılaştım ve çözmededim yardım ederseniz sevinirim 5366 sıra sayısı, C:\Program Files (x86)\Rockstar Games \EFLC\EFLC.exe dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.Hata bu şekilde.

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Taylan eren yanıtlandı
      #1342 |

      Taylan Bey, muhtemelen kurulum dosyalarınızda eksik var. Size tavsiyemiz indirdiğiniz oyunun kurulum dosyasını orijinal yani üretici tarafından sunulan siteden veya sitelerden orijinal hali ile indiriniz veya satın alarak yüklemeniz olacaktır.

      Gelişi güzel yani sağdan soldan rasgele indirmeler bilgisayar sağlığı açısından tavsiye etmiyoruz. Bilgisayarınıza virüs bulaştırma ihtimali çok yüksektir.

      Yorum faydalı mı?
  10. avatar Salih Kuzgun
    #1339 |

    merhabalar call of duty oyununu indirdim mss32 hatası var dedi onuda indirdim oyunu girecektim ki karşıma _AIL_set_stream_playback_rate yordam giriş noktası,mss32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı yazısı karşıma çıktı ne yapmalıyım ?

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ salih kuzgun yanıtlandı
      #1340 |

      Salih Bey, sistem klasörünün içerisine DLL dosyasını mss32.dll dosyasını yükledikten sonra çalışmadıysa bu sefer call of duty kurulu olduğu yerin kök dizinine (çalıştırmak için exe klasörünün yayına, o klasör içerisine) mss32.dll yükleyerek deneyiniz. Bu şekilde uyarı kalkacak ve call of duty oyununuz açılacaktır.

      Yorum faydalı mı?
  11. avatar Kerem
    #1335 |

    Merhabalar, Ben Hunting Simulatör oyununu indirdim ardından birkaç tane dll hatası çıktı onları hallettim ama en sonunda isspace yordam giriş noktası.C\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCP140.DLL dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası verdi.

    Ben de bunun üzerine MSVCP140.DLL dosyasını indirir system32 ve syswow64 dosyalarının içine attım ancak hata vermeye devam etti ne yapabilrim acaba bir fikriniz var mı? Teşekkürler ..

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Kerem yanıtlandı
      #1336 |

      Kerem Bey, merhaba sizin bilgisayarınızda birçok DLL eksik bu DLL teker, teker yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. Bu DLL dosyalarının eksik olma nedeni ise birçok işlem yaparak bilgisayarınızı optimize etmediğinizden kaynaklanmaktadır.

      Alternatif olarak birçok DLL dosyasının yükleminin yöntemi ise sırası ile Windows güncellemelerinin tümünü bilgisayarınıza kurmak, Visual c++ paketlerini yüklemek, Directx sürümlerini yüklemek ve CMD komut ekranına yönetici girişi yaparak “sfc /scannow” komutu uygulayarak Windows işletim sisteminizi optimize etmek olacaktır. Bu işlemleri yaptığınız da sorununuz çözülecektir. Çözülmezse tekrar dönüş yapınız.

      Yorum faydalı mı?
  12. avatar Emreuzun
    #1333 |

    Merhabalar ben gta v oyunun indirdiğim sırada steamapi64.dll hatası aldım ve o dll yi oyun klasörünün içine atarak düzeleceğini düşündüm ancak steamapi64.dll dosyasını oyunun klasörüne atınca yeni bir hata ortaya çıktı ve çözemedim yardımcı olursanız sevinirim hata şöyle:

    SteamInternal_ContextInit yordam giriş noktası,C:\Games\Grand Theft Auto V\GTAVLauncher.exe dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

    BEN BU HATAYI ÇÖZMEK İÇİN DLL DOSYASIMI İNDİRMEM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ 2 GÜNDÜR BUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM :/

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ EmreUzun yanıtlandı
      #1334 |

      Emre Bey, siz DLL hatasını çözmüşünüz ama oyunda çalışmayı engelleyen bir şey var. Size tavsiyemiz DLL dosyasını uyguladıktan sonra bilgisayarınızı açarak kapatın ve oyunu çalıştırmayı deneyiniz. Oyun yine çalışmaz ise oyunu silerek tekrar yükleyiniz.

      Sakın yüklediğiniz DLL dosyasını silmeyiniz. Bu şekilde oyun açılacaktır. Yine sorun devam ederse işletim sisteminizi bize bildiriniz. Oyunu Steam üzerinden indirerek oynuyorsanız Steam’den kaldırınız ve tekrar yükleyiniz. Sitede ki yorumları okumuyorsunuz site de bulunan yorumlar sizin sorununuzu çözmede yardımcı olacaktır. Diğer bir yorumda dikkat edersiniz DLL dosyası ile alakalı sorunuzu ilgili DLL dosyasından sorunuz yorumu görebilirsiniz. DLL sorununuzu daha hızlı çözebilmeniz için yorumları okumanızı şiddette tavsiye ediyoruz.

      Yorum faydalı mı?
      1. avatar Emreuzun ↓ Editör yanıtlandı
        #1337 |

        Merhabalar Öncelikle İlginiz İçin Teşekkür Ederim,soruna gelecek olursak yorumların çoğunu denedim ama işe yaramadı.oyunu silip tekrar yükledim fakat yeniden işe yaramadı.oyunu denemek amaçlı korsan indirdiğim için oyunu yüklerken windows defender 1 adet dll dosyasını güvenlik amaçlı bilgisayarıma kurmuyordu.bende windows defender’ı tamamen kapattım ve tekrar denedim ve bu sefer çalıştı.

        Yorum faydalı mı?
        1. avatar Editör ↓ EmreUzun yanıtlandı
          #1338 |

          Merhaba, site içerisinde “DLL Dosyasını Sistem Klasörüne Kopyalarken Dikkat Edilmesi Gerekenler?” (Engelleri Geçiçici Kapatın:) yazımızda buna değindik. Virüs koruma programları ve güvenlik duvarları DLL dosyasını engelleyebilir. DLL dosyasını uygularken buna dikkat etmek gerekir. Windows Defender sistem koruma programıdır.

          Bilgilendirme için teşekkür eder. Diğer yorum okuyan kullanıcıların site içerisinde gerek yazıları gerek yorumları dikkatli olarak okumalarını tekrar tavsiye ederiz.

          Yorum faydalı mı?
  13. avatar Tahsin Eren
    #1331 |

    Friday 13th the game adlı oyunda VCRUNTIME140.DLL hatası alıyorum hocam sizin sitenizden dll dosyasını indirdim işletim sistemim 64 bit hem syswow64 hemde system32 klasörlerine attım ama hala aynı sorun devam ediyor sitenizde verdiğiniz 64 bite uyumlu 4 tane link vardı 4ünüde denedim ama aynı sorun hala devam ediyor çözmek için ne yapabilirim ilginize teşekkürler…

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Tahsin Eren yanıtlandı
      #1332 |

      Tahsin Bey, iyi geceler.

      İlk olarak şunu söylemeliyim. Her zaman önerimiz manüel olarak DLL dosyasını bilgisayarınıza yüklemektedir. Siz DLL dosyasını bir veya bir kaç sebepten dolayı eksik veya yanlış yüklemiş olabilirsiniz.

      Tavsiyemiz ise vcruntime140.dll İndir sayfasına giderek 64 bit uyumlu olan bir DLL dosyasını indiriniz ve DLL Dosyasını Sistem Klasörüne Kopyalarken Dikkat Edilmesi Gerekenler? sayfasına giderek ne yapmanız gerektiğini dikkatli olarak uygulayınız. Bilgisayarınızı kapatıp açmayı unutmayınız.

      Yine aynı sorunla karşılaşırsanız yani vcruntime140.dll uyarısı alırsanız bilgisayarınıza Visual Studio 2015 için Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir yükleyiniz. Önceden kurulu olan Visual C++ varsa eğer bilgisayarınızda ya onarınız ya da silerek verdiğim adresten 64 bit olan paketi yükleyiniz. Her iki şekilde de sorununuz çözülecektir.

      Ziyaretçilerin Dikkatine: Burada yazılı olan işlemler vcruntime140.dll ile alakalı işlemdir.

      Küçük bir uyarımızda olacak siz değerli ziyaretçilerimize DLL ile alakalı sorularınızı sorarken hangi DLL dosyasında uyarı alıyorsanız o DLL sayfasında soru veya sorularınızı sormanızı rica ederiz. Bu şekilde diğer ziyaretçilere de hem sizin hem de bizim faydamız olacaktır.

      Yorum faydalı mı?
  14. avatar Abdullah
    #1323 |

    bu resimdeki hatayı alıyorum parça klasörün içinde olmasına rağmen ve Windows c++ programını da yükledim yinede olmuyor yardım edermisin abi

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ abdullah yanıtlandı
      #1324 |

      Abdullah Bey, merhaba resmi bilgisayarınızda bulunan konuma göre atmışınız, yani yanlış atmışınız resim yükleme sitelerinden birisi ile yükleyerek gönderebilir misiniz?

      Yorum faydalı mı?
      1. avatar Abdullah Orhan ↓ Editör yanıtlandı
        #1327 |

        Resim burada hocam?

        Yorum faydalı mı?
        1. avatar Editör ↓ abdullah orhan yanıtlandı
          #1330 |

          DLL uyarısı çözerek bilgi verdiğiniz için bizlerde size teşekkür ederiz. Bizleri tavsiye etmeyi unutmayınız. Bu tür DLL hatalarını ne zaman isterseniz bize ulaşarak yardım istediğinde bulunabilirsiniz. Aylarca uğraşmak yerine DLL uyarısı aldığınız yazılım ile birlikte uyarı detaylarını bizimle paylaştığınızda aynı gün size uyarıyı nasıl gideceğinizi anlatırız.

          Yorum faydalı mı?
        2. avatar Editör ↓ abdullah orhan yanıtlandı
          #1328 |

          Tamam, Abdullah Bey, aynı uyarı siz yukarıda bahsedilen işlemleri yapabilir misiniz? Cevabını oradan sizin için yayınlandım. Tüm attığınız resimler de siz aynı DLL uyarısı almışınız. Hayırlı ramazanlar.

          Yorum faydalı mı?
      2. avatar Abdullah ↓ Editör yanıtlandı
        #1325 |

        Resim burada galiba bilgisayarım kapasitesi 32 bit oldugu için yapıyor herhalde.

        Yorum faydalı mı?
        1. avatar Editör ↓ abdullah yanıtlandı
          #1326 |

          Abdullah Bey 5 adet resim göndermişiniz hepsi aynı hata olduğundan bu sorunuz üzerinde cevap vereceğim.

          Sizin bilgisayarınızda msvcr100.dll dosyası eksik olduğundan dolayı bu DLL uyarısı almışınız. Çalıştırmak istediğiniz programın kök dizininde var fakat o DLL dosyasını nereden bulduğunuzu bilmiyorum sizde bulunan DLL dosyası neredeyse 1 MB daha da büyük o DLL orijinal DLL dosyasını olduğunu düşünmüyorum. Programın kurulu olduğunu yerde bulunan ana kök dizinde ki msvcr100.dll dosyasından bahsediyorum.

          Bu durumda yapmanız gereken sizde bulunan klasör içerisinde olan DLL dosyasını (msvcr100.dll) siliniz ve msvcr100.dll İndir sayfasına giderek sayfada eğer 32 bit işletim sistemi kullanıyorsanız System32 klasörüne atınız. 64 Bit ise sayfada bahsettiğimiz klasörler içerisine atınız. Bilgisayarınızı kapatarak tekrar açınız ve programı tekrar çalıştırmayı deneyiniz.

          Çalıştırmak istediğiniz program çalışmaz yeni DLL uyarısı alırsanız silmiş olduğunuz DL dosyasının bulunduğu klasör içerisinde site içinden indirmiş olduğunuz DLL dosyasını atınız. Bu şekilde DLL sorununuz çözülecektir. Yine sorun yaşarsanız tekrar buradan bizimle iletişim geçebilirsiniz. Yukarı da bahsedilen işlemleri sırası ile doğru bir şekilde yaptığınız da sorun çözülecektir. Dikkatli okuyarak sırası ile işlem yapmalısınız.

          Yorum faydalı mı?
          1. avatar Abdullah Orhan ↓ Editör yanıtlandı
            #1329 |

            Abi kusura bakma bir türlü cevabımı göremeyince tekrar tekrar attım resmi ama direk senin verdiğin linkten indirdim oldu abi Allah razı olsun kaç aydır uğraşıyordum emeğine sağlık çok çok teşekkürler hepinize kolay gelsin

            Yorum faydalı mı?
  15. avatar Hüseyin Arda Öztürk
    #1321 |

    hiç bir işime yaramadı sağol yaaa offfffff sinirime gitti

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Editör ↓ Hüseyin Arda Öztürk yanıtlandı
      #1322 |

      Hüseyin Bey, merhaba DLL dosyası yükleme işlemi aslında basit bir işlemdir ama doğru yapıldığı takdirde. Nerede problem yaşadığınızı detaylandırırsanız bizlerde sizlere problemin çözümü için detaylı olarak bilgi verebiliriz. İşlemleri sırası ile yaptığınızda probleminiz çözülecektir. Dikkatli ve sırası ile yapmanızı önermekteyiz.

      Yorum faydalı mı?
  16. avatar Uçan Mendil
    #1317 |

    yardım

    Yorum faydalı mı?
    1. avatar Şehzade ↓ uçan mendil yanıtlandı
      #1318 |

      Yardım istediğinizi detaylı olarak yazarsanız size yardımcı olabilirim. Site içerisinde DLL yardım ağırlıklı konulara yer verilmiştir. Yardım istediğiniz nedir detaylı olarak bildirebilir misiniz?

      Yorum faydalı mı?
      1. avatar Ismilzmdil ↓ Şehzade yanıtlandı
        #1319 |

        CreateEvent yordam giriş noktası, api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll dinamik bağlantısı kitaplığında
        bulunmadı. Bu hatası pc’mi Windows 10’a yükseltirken alıyorum. Bi el atarmısın Usta?

        Yorum faydalı mı?
        1. avatar Şehzade ↓ ismilzmdil yanıtlandı
          #1320 |

          Site içerisinde yer alan api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll İndir sayfasına giderek Windows işletim sisteminiz 32 bit ise 32 bit olan DLL dosyasını eğer 64 bit ise 64 bit olan DLL dosyasını sayfa anlatıldığı şekilde sistem klasörüne atınız ve bir sefer bilgisayarınızı kapatıp tekrar işlem yapmayı deneyiniz.

          Yorum faydalı mı?

Soru, Çözüm ve Yorum Yazın

Üye olmadan sorun, çözüm, yorum yazabilirsiniz.