msvcp140.dll Sorunlar, Yorumlar ve Çözümler - Sayfa 5 / 5

  • Mustafa

    hocam şöyle söyleyeyim program bir bot programı bir tane online oyunda bot kurabilmek için o program gerekli bende indirdim kendi sitesinde nasıl kurulması gerektiğini anlatıyor bu hata veren dosyayı indirip çalıştırdıklarında hata vermeden açılıyor ama benim bilgisayarımda dll dosyası eksik diyor eğer gerekli olursa botun sitesini verebilirim hangi dosyayı indirip hata aldığımı söyleyebilirim

    • Şehzade

      Siz oyunun adını ve o indirip kuracağız bot programın adı ile link adresini paylaşın yarın pazar ben detaylı inceler size dönerim.

      • Mustafa

        Hocam özür dilerim bi seyahate çıkmam gerekti bilgisayardan uzak kalmıştım şimdi geri dönebildim.

        Oyunun adı clash of clans mobil platformlarda oynanıyor ama programla windows üzerinden oynanıyor bot programının ismide boostbot buda linki: boostbot_/clash-of-clans-bot-download/ bundan önce oyunu oynamak için gerekli programı indirip kuruyoruz ki onu yaptım sonrasında bu programı indirip çalıştırdığımızda direk kullanıma hazır oluyor.

        Burada boostbot_/clash-bot-installation-tutorial/ 3.kısımda kurulumu gösteren kişinin direk programı çalıştırıp kullandığını görüyoruz ama benim bilgisayarımda dll eksik hatası veriyor inceleyebilirseniz çok memnun olurum tekrar geç kaldığım için kusura bakmayın.

      • Şehzade

        Programı inceleyerek tekrar dönüş yapacağım size, detaylı inceleyebilmem için sizden biraz müsaade istiyorum.

      • Mustafa

        estağfurullah hocam müsade sizin

      • Şehzade

        Programlar sorunsuz bir şekilde çalıştı burada sizden programları istememin nedeni programda mı sorun olduğunu anlamam içindi programlarda sorun yok sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Size burada iki çözüm yolu sunmak ve bunları denemenizi tavsiye ederim.

        Birincisi Visual Studio 2015 için Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketini bilgisayarınıza kurunuz ve indirmiş olduğunuz programları bilgisayarda çalıştırmayı deneyiniz. Bu şekilde muhtemelen bilgisayarınızda ki DLL hatası kalkacak ve programlar çalışacaktır. Eğer yine olmaz ise ikinci yolu deneyebilirsiniz.

        İkinci çözüm yolu ise pek tavsiye etmeyeceğim ama sizin için önemli bir program ve çalıştırmak zorundaysanız yapabilirsiniz. Bilgisayarınızda Başlat, Donatılar, Sistem Araçları ve Sistem Geri Yükleme menüsüne giderek bilgisayarınızda eski tarihli bir geri yükleme seçerek tekrar yükleyin ya da Windows işletim sisteminizi formatlayarak yeni bir işletim sistemi kurun. Her ikisini de yapabilirsiniz. Sistem geri yüklemede Windows formatlamakta Windows işletim sisteminizi sıfırlayacaktır.

      • Mustafa

        ilk yönteminizi hemen deniyorum hocam zaten bilgisayara yeni format atalım 2 hafta olmuştu olmazsa tekrar atıcam artık

      • Şehzade

        Yeni format attıysanız ilk yöntem ile çalışacaktır. Çalışmaz ise bilgi verin.

      • Mustafa

        evvet hocam ilk yöntemle çalıştı program bir kez açıp kapatınca çalıştı gerçekten çok teşekkür ederim yardımınız için acaba bilgisayar mühendisimisiniz? gerçekten bilgilisiniz

  • Batuhan

    dediginizi yaptım hala hata alıyorum

    • Şehzade

      hatanın detayını buradan bildirirmisiniz nerede hata aldınız?

  • Burak Polat

    İyi günler msvcp140.dll hatası aldım ve yönergedeki gibi dosyayı indirdim 64 bit kullanıyorum ve gerekli yere attım bu DLL’yi ve PC’yi tekrar başlattım. Hatayı tekrar aldığımda CMD’ye ”regsvr32 c:\windows\SysWOW64\dlldosyaadı(.)dll” kodunu girdim fakat şöyle bir hata verdi. Regsvr32 c:\windows\SysWOW64\dlldosyaadı(.)dll modülü yüklenemedi ikili dosya belirtilen yolda depolandığından emin olun veya ikili dosyada ya da buna bağımlı .DLL dosyalarında sorun olup olmadığını denetlemek üzere hata ayıklayın. Belirtilen modül bulunamadı. Hatasını alıyorum.

    • Şehzade

      Cmd komut sistemini yönetici olarak açarak komutu deneyiniz ve en son cmd komut sistemine “SFC /SCANNOW” tırnak olmadan komutunu uygulayınız ve bilgisayarınızı tekrar başlatınız bu şekilde çözebilirsiniz. Yönetici olarak CMD komutu sistemini açmayı unutmayınız. Yönetici olarak açmak için Çalıştır alanına CMD yazdıktan sonra üzerine tıklamadan fare ile sağa tıklayarak “Yönetici olarak çalıştır” menüsüne tıkladığınızda Yönetici olarak çalıştırabilirsiniz. Bilgisayarda yönetici durumunda değilseniz yönetici durumunda olan kişi yapması gerekmektedir.

      • Mustafa

        hocam dediklerinizi aynen yaptım ama yine arkadaşın yazdığı hatayı veriyor çıldırttı bu dll dosyaları beni

      • Şehzade

        Siz bu hatayı oyunda mı yoksa programda mı alıyorsunuz? Yazmadığınız için tarif edemiyorum. İndirmiş olduğunuz DLL dosyasını oyun ya da program hangisinde alıyorsanız kurulu olan klasörün kök dizine (ilk klasöre) atarak tekrar açmayı deneyiniz.

      • Mustafa

        bir programda alıyorum programı bilgisayara kurmadım indirdim kurulum istemedi ama başlatmaya çalıştığımda bu dll eksik uyarısı veriyor dll dosyasını programın tüm dosyalarının içinede attım yine aynı

      • Şehzade

        Portable yani kurulumsuz çalışan bir program olduğuna emin misiniz? Siz sıkıştırılmış halde iken indirdiniz ve açtınız o zaman çünkü her klasörün içerisine attığınızı söylüyorsunuz. Eğer program kurulum gerektiren bir program ise siz programı size sunan kişi kendi bilgisayarına programı kurarak size sadece klasör dosyasını paylaştıysa bunda DLL ve diğer hataları almanız normal.

        Nedeni ise kurulum gerektiren bir program kendi klasörünün içerisine programı çalıştırmak için dosyaları kopyalarken aynı zamanda sistem için gerekli olan dosyaları da bilgisayarınıza kopyalayacaktır. Burada yapacağınız işlem ise DLL hatasından ziyade programın portable (kurulumsuz) olup olmadığına emin olmalısınız. Programın adını sakıncası yoksa söylerseniz inceleyebilirim.